OM OS

SYDVESTJYSK PELSCENTER A.M.B.A.

Sydvestjysk Pelscenter er grundlagt i 2013, og ligger i et nedlagt mejeri i udkanten af Varde, og har idelle rammer med 10.000 m2 under tag. Her er gode produktionslokaler, stor køle- og frysekapacitet, og dermed rigtig gode muligheder for at have god og effektiv logistik, som en vigtig del af at arbejde effektivt og med høj kvalitet.


I sæsonen har vi op mod 190 sæsonarbejdere ansat, og minimal udskiftning i personalet er medvirkende til at vi kan opretholde en effektiv produktion af høj kvalitet samtidig med omkostningerne holdes på et fornuftigt niveau.


På Sydvestjysk Pelscenter har vi fokus på grundig oplæring, samarbejde og godt arbejdsmiljø  så alle medarbejere udviser respekt for hinanden, produktionen og råvarerne.


Vores kapacitet er stor. Vores maskinpark og udstyr er nyere. I sæsonen 2018/19 håndterede vi mere end 880.000 skind; fra modtagelse og flåning til indleverig til auktionshuset.


Vi samarbejder med Kopenhagen Fur og er kvalitetssikret pelseri.


Vi har to faste medarbejdere ansat i administrationen og en prduktionsleder er ligeledes tilknyttet.

I sæsonen har vi flere kvalitetskontrollører ansat, som alle er tidligere minkavlere.


De fleste sæsonarbejdere er lettiske statsborgere, som tager orlov fra deres respektive stilligner, for at arbejde 1 -5 måneder hos os. 


Læs mere om de forskellige funktioner på pelscentret, ved at klikke herunder.

  Vores dygtige og engagerede personale


  Vi pelser også for avlere der ikke er andelshavere.

  Kontakt os og hør om mulighederne  FIND OS

  +45 61 60 44 29

  kontor@pelseri.dk

  Lerpøtvej 56, 6800 Varde

  CVR-nr.: 35248196

  KVALITETSSIKRET PELSERI

  Copyright © All Rights Reserved